A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a H&F Barkács Lapszabász Kft. (1106, Budapest, Kerepesi út 115-117.) által üzemeltetett, vb.hazakaruhaza.com weboldalon elérhető VB-nyereményjáték – „Foci vb-tippjáték” elnevezésű nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

A Játék szervezője és lebonyolítója a H&F Barkács Lapszabász Kft. (továbbiakban: H&F Barkács Lapszabász Kft. 1106, Budapest, Kerepesi út 115-117.).

A Játékban résztvevő jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

 1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden olyan 18. évét betöltött természetes személy természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

 • a szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
 • egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek (pl. a nyeremény felajánlója, stb.) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, beleértve a valótlan adatot vagy más nevében regisztrálókat is, illetve a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulásokat a Játék időtartama alatt, vagy a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a H&F Barkács Lapszabász Kft. nem értesíti a Játékost.

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

 1. A Játék leírása

A hazakaruhaza.com vb-tippjátékra november 15-től tudnak a játékosok részt venni. Felhasználóink 2022. november 15. és 2022. december 18. között a hazakaruhaza.com a vb-tippjáték weboldalon lebonyolított tippjátékban vehetnek részt. A játékosok a 2022-es futball világbajnokság meccseinek eredményeire tippelhetnek, a tippekkel vb.hazakaruhaza.com/jatekleiras weboldalon leírtak szerint pontokat gyűjthetnek. A 10 legjobb eredményt elérő játékos a játék végén egy labdarúgó világbajnoksággal kapcsolatos tudásalapú kérdést kap a regisztráció során megadott e-mail címére. A helyesen válaszolók között az 5. pontban a Nyeremények leírásánál részletezett értékes ajándékokat sorsoljuk ki.

2/A Bővített játékleírás

Jelentkezés a játékra

Nincs más dolgod, mint a “BEJELENTKEZÉS” menüpont alatt a “REGISZTRÁCIÓ” gombra kattintani vagy a vb.hazakaruhaza.com/regisztracio oldalon, ahol e-mail címeddel, Facebook vagy Google fiókoddal tudsz regisztrálni.

Innentől kezdve már tudsz is tippelni a futball vb meccseire.

A mérkőzések tippelése

Tippeld meg a 2022-es futball vb összes meccsének végeredményét. A meccsek kezdete előtt 15 perccel van lehetőséged hozzáadni vagy módosítani előrejelzésed.
A szerveridő kerül felhasználásra. Erről nincs vita, ezért, tippelj időben, ha ki szeretnéd tölteni a jósolt eredményeiddel.

Azt már észrevehetted a TIPP TÁBLA menüpont alatt vagy a vb.hazakaruhaza.com/tipp-tabla/ oldalon, hogy a továbbjutások mérkőzései még nem dőltek el a vb elején. Ha a csapatok bejutottak a következő körbe, hozzáadjuk őket. Ezeket a játékokat a játék kezdete előtt 15 perccel is meg lehet változtatni. Vagy ha szerencsésnek érzed magad, most megjósolhatod őket.

A bónusz kérdés

A TIPP TÁBLA oldal alján elhelyeztünk nektek egy extra kérdést, amit ha a VB kérdése előtt megválaszoltok és majd beigazolódik a tippetek, hogy “Ki nyeri a világbajnokságot?”, akkor itt extra 10 pontot húzhatsz be.

A pontozás

A csoportkörökben a rendes játékidőben elért eredményt használjuk a pontszámok kiszámításához.
A kieséses szakaszban a mérkőzés végén elért eredményt használjuk, beleértve a hosszabbítást is.
A büntetőpárbajban szerzett gólokat nem vesszük figyelembe!

Pontokat kapsz a mérkőzés helyes győztesének kimenetelének vagy a döntetlen előrejelzéséért, megtippeléséért.

Góltotó játékunkban pontos végeredményekre kell tippelni, ezek alapján gyűjtheted a pontokat a következők szerint:

példa 1: Mérkőzésre leadott tipp : 3-1 ; Mérkőzés végeredménye: 3-1  ( 5. pont ,helyes pontos végeredmény találat)

példa 2: Mérkőzésre leadott tipp : 3-1 ; Mérkőzés végeredménye: 2-0  ( 3. pont helyes kimenetel gólkülönbséggel)

példa 3: Mérkőzésre leadott tipp : 3-1 ; Mérkőzés végeredménye: 1-0  ( 1. pont  helyes kimenetel eltalálása)

Amennyiben a Játékos rossz kimenetelt tippel, úgy nem kap pontot!

pontok
Pontos végeredmény 5 pont
Kimenetel gólkülönbséggel 3 pont
Kimenetel eltalálása 1 pont
Bónusz kérdés (végső győztes eltalálása) 10 pont

Ha meg szeretnéd tekinteni a rangsort, lépj a rangsor oldalára.

A duplázó

A duplázó aktiválásával az adott mérkőzésen dupla pontszám elérhető.

Duplázó engedélyezése: kis labda ikon a meccsek jobb alsó sarkánál). Ezt a 2022-es futball vb-nél háromszor teheted meg.

Minden mérkőzésen engedélyezheted a duplázót, módosíthatod a meccs kezdetéig.
A szorzó a mérkőzés előrejelzésének zárolása után aktiválódik. Az aktiválás után a szorzó többé nem módosítható.

Pontegyezés?

Ha több játékosnak pontosan ugyanannyi pontja van, akkor a szabályzatban leírtak alapján sorsolást végzünk.

 1. A Játék időtartama

A Játékra regisztrálni 2022. november 15-től lehet. A tippeket a világbajnokság meccseire várjuk december 18-ig.

A Játékban részt venni, arra jelentkezni a Játék meghirdetésének időpontjától, a Játék utolsó napján a meccs kezdetéig lehetséges. A 10 legtöbb pontot elérő játékost emailben értesítjük, hogy lehetőséget kapnak a befejező kvíz megválaszolására. A válaszokat 2022. december 20-án 14:00-ig várjuk.  A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek. A Játék időtartamát megelőzően, illetve az azt követően beérkező megfejtések, pályázati anyagok a sorsoláson nem vesznek részt.

 1. Jelentkezés a játékra, részvételi feltételek

A Játékosok közül a nyereménysorsoláson kizárólag azok vehetnek részt, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Játék részvételi feltételei:

 • regisztráció a vb.hazakaruhaza.com weboldalon;
 • a tippjátékban való részvétel;
 • a játék végén a regisztrációkor megadott e-mail címre kiküldött linken található tudásalapú kérdésre történő helyes válaszadás a megadott határidőn belül;
 • a játék végén a regisztrációkor megadott e-mail címre kiküldött linken a játékszabályzat elfogadása
 • a Játék végén kért adatok hiánytalan, valóságnak megfelelően történő megadása, oly módon, hogy az adatok a Játékos személyazonosító okmányával igazolhatókj legyenek az esetleges nyeremény átvételéhez;
 • az itt meghatározottak szerint a Játékos személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás megadása, valamint a jelen Szabályzatban foglaltak szerint és időpontig ezen
 • adatkezelési hozzájárulás folyamatos megléte;
 • egy Játékos csak egy alkalommal jelentkezhet, és vehet részt a Játékban. Több jelentkezés esetén a H&F Barkács Lapszabász Kft. a Játékos első jelentkezését veszi figyelembe, függetlenül az abban foglalt megfejtés helyességétől.

A Játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a H&F Barkács Lapszabász Kft.-nak nem áll módjában elfogadni, és a Játékos nem vehet részt a sorsoláson.

A Játékhoz történő csatlakozás a Játék teljes időtartama alatt lehetséges, de az idő előrehaladtával a Játékos nyerési esélyei csökkennek, a tippelési és pontgyűjtési lehetőségek számának csökkenéséből adódóan. Pontegyenlőség esetén az a játékos kerül előbbre, aki előbb regisztrált a játékba.

 1. Nyeremény

A játék nyereményei:

 1. HázakÁruháza vásárlási utalvány – 50.000 Ft
 2. HázakÁruháza vásárlási utalvány – 25.000 Ft
 3. HázakÁruháza vásárlási utalvány – 15.000 Ft

Nyertesek a sorsolás eredményeképpen, a jelen Szabályzatban foglaltak alapján nyereményre jogosult Játékos.

Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A nyeremény csak egy összegben felhasználható, legalább akkora értékű termékre amekkora a nyeremény. Kisebb értékű termék választása esetén pénzt nem adunk vissza, a nyeremény egésze felszámításra kerül!

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség teljesítése során a H&F Barkács Lapszabász Kft. és a Játékos kötelesek együttműködni.

A H&F Barkács Lapszabász Kft. vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja. A H&F Barkács Lapszabász Kft. nem vállalja a nyeremény átvételével (pl.: útiköltség), felhasználásával vagy egyébként, a nyereménnyel kapcsolatosan felmerülő egyéb költségek megfizetését.

A H&F Barkács Lapszabász Kft. az itt felsorolt nyereményeken túl további nyereményeket a Játékban nem sorsol ki.

 1. Sorsolás pontegyezés szerint

A sorsolás 2022. december 21-én 14:00-kor történik egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal, a H&F Barkács Lapszabász Kft. 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv készül.

A sorsolás dátuma után a kisorsolt nyertesnek 1 hét áll rendelkezésére, hogy visszajelezzen, a nyeremény átvételéhez szükséges adatokat megadja. Amennyiben erre nem kerül sor, pótnyertest sorsolunk, akinek szintén 1 hét áll rendelkezésére a visszajelzésre. Amennyiben a pótnyertes sem jelez vissza, további nyertest nem sorsolunk. A már kisorsolt Játékosok a sorsolás további részében nem sorsolhatók ki újra.

A nyereménysorsoláson történő részvételre nem jogosult az a Játékos, aki a jelen Szabályzatban meghatározott adatkezelési hozzájárulást a sorsolás előtt visszavonja.

 1. Nyertesek értesítése

A nyertesek nevét a játék végén a vb.hazakaruhaza.com oldalon tesszük közzé. A nyerteseket a játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címen, a sorsolást követően egy napon belül értesítjük.

A szabályzat elfogadásával a játékos belegyezik abba, hogy a vb.hazakaruhaza.com oldalon a nevét megjelenítsük és a tipp tábla menüpont alatti rangsor menüpontban felhasználjuk!

A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mail cím, telefonszám megadása.

 1. A nyeremények kézbesítése, átvétele

A Játékosok kötelesek együttműködni a H&F Barkács Lapszabász Kft.-val a nyeremények átvétele, illetve igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a H&F Barkács Lapszabász Kft.-t semmilyen felelősség nem terheli.

A nyereményeket a H&F Barkács Lapszabász Kft. email formájában kézbesítteti a nyerteseknek.

A nyertes a nyereményt teljes bizonyító erejű magánokiratban vagy közokiratban rögzített nyilatkozattal visszautasíthatja. A nyeremény visszautasításáról a nyertes az okirat megküldésével haladéktalanul, de legkésőbb a játékot követő 7 napon belül köteles tájékoztatni a H&F Barkács Lapszabász Kft.-t.

 1. Adatkezelés

A Játékosok személyes adatainak kezelésére a jelen Egyedi Adatkezelési Tájékoztató irányadó. Az itt nem szabályozott kérdéseket a H&F Barkács Lapszabász Kft. Általános Adatkezelési tájékoztatója fejti ki részletesen (https://vb.hazakaruhaza.com/adatkezelesi-tajekoztato/).

 1. Az adatkezelő adatai

Adatkezelő, üzemeltető: H&F Barkács Lapszabász Kft.

Cím: 1106 Budapest, Kerepesi út 115-117.

E-mail: barkacs@hazakaruhaza.hu

Web: www.hazakaruhaza.com

Telefon: +36-1-261-4847

Adószám: 27333509-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-354512

Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: barkacs@hazakaruhaza.hu

Cégjegyzésre jogosult törvényes képviselő: Füredi Attila

Adatbiztonság HTTPS protokoll titkosított adatátvitelhez.

A H&F Barkács Lapszabász Kft. a tarhely.eu szerveren tárolja a személyes adatokat.

 1. Adatkezelési cél és jogalap

A Játékban történő részvétel során a Játékos a regisztráció során megadott adatainak alábbi adatkezelési célból történő kezeléséhez járul hozzá, illetve az alábbiak szerinti jogalap keletkezik. A Játék során kapott adatokat kizárólag a cél megvalósulásáig és a jogszabályban meghatározott ideig kezeli az adatkezelő.

Kezelt adatok és az adatkezelés megnevezése    Az adatkezelés célja (Adatkezelési tájékoztató III. k) pont)   Az adatkezelés jogalapja     Időtartam

A játékban résztvevő játékos neve, kapcsolattartási adatai (név, felhasználónév, e-mail cím)           A játék lebonyolítása, beleértve a sorsolást           Az érintett hozzájárulása      a játék időtartama és azt követő 6 hónap

A játékban résztvevő játékos neve, kapcsolattartási adatai (név, felhasználónév, e-mail cím)            Átláthatóság biztosítása, többszörös regisztráció kiszűrése      A H&F Barkács Lapszabász Kft.  és játékosok jogos érdekén alapuló érdekmérlegelés, jogos érdek: a játék tisztességessége, egyenlő esélyek biztosítása   a játék időtartama és azt követő 6 hónap

A nyertes neve, a nyilvánosságra hozatalt is beleértve    Átláthatóság biztosítása      A H&F Barkács Lapszabász Kft. jogos érdekén alapuló érdekmérlegelés, jogos érdek: bizalomépítés, a játék tisztaságának demonstrálása.        a sorsolást követő 30 napig a vb.hazakaruhaza.com                weboldalon

A nyertes adatainak kezelése (név, lakcím vagy tartózkodási hely, adószám vagy adóazonosító jel)            A nyerteshez kapcsolódó adminisztráció, a nyeremény átadása, nyereményhez kapcsolódó adófizetési kötelezettség teljesítése          Jogi kötelezettség teljesítése, az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény            8 év

Teljes név és e-mail cím a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6.§-a, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§-14/C.§-ai        Közvetlen üzletszerzési célú megkeresés  Az érintett hozzájárulása      a hozzájárulás visszavonásáig, illetve a hozzájárulás megerősítése hiányában legfeljebb 3 évig

A H&F Barkács Lapszabász Kft. adatkezelési gyakorlatáról, a Játékosokat megillető adatkezelési igényekről (Igényérvényesítési cím: barkacs@hazakaruhaza.hu) és egyéb a jelen Nyereményjáték szabályzatban nem szabályozott adatkezelési feltételekről a H&F Barkács Lapszabász Kft. Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

 1. Adattovábbítások és a továbbítás címzettjei
  a) A nyereménnyel kapcsolatos adminisztráció során a játékosok személyes adatai és nyeremények adatai a NAV részére kerül továbbításra jogi kötelezettség teljesítése során.
  b) Jogi vita, hatósági eljárás vagy csalárd magatartás esetén az érintett játékos adatai az adatkezelővel együttműködő jogi képviselőkhöz illetve tanácsadókhoz kerül továbbításra.
  c) A Szervező a nyertes nyeremény kézbesítéséhez szükséges adatait az adatfeldolgozóként eljáró Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Cg. 01-10-042463, adószám: 10901232-2-44, levelezési cím: 1540 Budapest, honlap: posta.hu) részére átadja.
 2. Az érintett jogai és jogorvoslat

Részletes tájékoztatást a H&F Barkács Lapszabász Kft. Általános Adatkezelési Tájékoztató X. pontja fejti ki részletesen (link: https://vb.hazakaruhaza.com/adatkezelesi-tajekoztato/

 1. Közvetlen üzletszerzési célú megkeresés

A nyereményjátékban való részvétellel a Játékosok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a H&F Barkács Lapszabász Kft. az Általános Adatkezelési Tájékoztató III. 2. k) pontjában meghatározott célból a megadott elérhetőségein megkeresse. Amennyiben valamely Játékos adatai ilyen célú jövőbeli kezelését meg kívánja tiltani, az elektronikus levél alján található link útján vagy az barkacs@hazakaruhaza.hu email címen vagy írásban postai úton a H&F Barkács Lapszabász Kft. 1106 Budapest, Kerepesi út 115-117. címen vonhatja vissza hozzájárulását. A Játékból történő kizárás nem eredményei az üzletszerzési illetve marketing célú hozzájárulások automatikus visszavonását. A Játék időtartama alatt visszavont hozzájárulás természetesen nem befolyásolja a Játékban történő részvételt.

 1. Felelősség

A pályázatok hiányosságáért (név-, címelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a H&F Barkács Lapszabász Kft. nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a H&F Barkács Lapszabász Kft.-nak általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékosokat terheli.

A H&F Barkács Lapszabász Kft. a nyeremények minőségi hibáiért, meghibásodásáért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes a nyeremény hibájával, meghibásodásával kapcsolatos igényeit nyereményekhez kapcsolódó jótállás és szavatosság keretében érvényesítheti.

A H&F Barkács Lapszabász Kft. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Játékos a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a H&F Barkács Lapszabász Kft.-val vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A H&F Barkács Lapszabász Kft. a Játék pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. H&F Barkács Lapszabász Kft. nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal vagy applikáció technikai okokból időszakosan nem érhető el. A H&F Barkács Lapszabász Kft. nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

A Játék során beküldött tartalmakkal kapcsolatosan kizárólag az adott Játékos tartozik felelősséggel. A H&F Barkács Lapszabász Kft. kizár minden felelősséget a Játékos által a beküldött, illetve közzétett, vagy a Játékhoz kapcsolódóan így nyilvánosságra hozott tartalommal vagy másként okozott, vagy egyébként a Játékos magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kár és jogsérelem, illetve egyéb következmény vonatkozásában.

Amennyiben a Játékos magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság a H&F Barkács Lapszabász Kft.-val szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Játékos köteles minden a H&F Barkács Lapszabász Kft. által megkövetelt intézkedést megtenni és a H&F Barkács Lapszabász Kft.-nak megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget (beleértve a sérelemdíjat is), ami a H&F Barkács Lapszabász Kft.-t a Játékos bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

 1. Egyéb

A H&F Barkács Lapszabász Kft. fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Szabályzat a Játék időtartama alatt, és a sorsolást követő 7 napig elérhető a vb.hazakaruhaza.com/jatekszabalyok.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címről az barkacs@hazakaruhaza.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a Játék elnevezését.

Adózás:
A nyereményekhez tartozó esetleges adókötelezettség teljesítése érdekében Szervező és a nyertes kötelesek együttműködni. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán, és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.
A nyeremények kézbesítése, átvétele:
A nyeremény átvételének részleteit a nyertesekkel privát üzenetben, majd emailben, vagy telefonon egyeztetjük.
Nyertes köteles együttműködni a Szervezővel nyereménye átvétele, illetve igénybevétele érdekében.
Nyertes a nyereményt Szervezőnek küldött írásbeli nyilatkozatával, legkésőbb a sorsolást követő 3 napon belül visszautasíthatja.

Vegyes rendelkezések:
Nyertes által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), és ebből eredően a nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben a nyertes a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőn nem követelheti.
Szervező kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com oldalt, www.google.com oldalt, www.instagram.com oldalt, www.tiktok.com oldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások, illetve a telefonhálózatot ért támadások, meghibásodás estére.
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely résztvevő részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.
A játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook, Google, Instagram és TikTok  által.
Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatot indokolt esetben, egyoldalúan bármikor megváltoztassa.
Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

Kelt: Budapest, 2022. november 7.
H&F Barkács Lapszabász Kft. – Szervező

Adatkezelési tájékoztató az “2022 FIFA labdarugó-világbajnokság” nyereményjáték lebonyolítása során kezelt személyes adatokkal kapcsolatban
Mit kezelünk?
A nyereményjáték során a Játékosok személyes adatai közül – kapcsolattartási adatként a Játékos nevét, email címét, illetve telefonszámát (nyerés esetén) kezeljük.
Az adatkezelés célja a nyereményjátékban való részvétel feltételeinek ellenőrzése, a sorsolás lebonyolítása, a nyertes(ek) értesítése, a nyeremények átadása.
Az adatkezelés jogalapja a H&F Barkács Lapszabász Kft. „2022 FIFA labdarugó-világbajnokság” nyereményjátékán való részvétel.
Ki fér hozzá az adatokhoz?
Adatkezelők: H&F Barkács Lapszabász Kft. (1106 Budapest, Kerepesi út 115-117.)

A nyertes nevét a H&F Barkács Lapszabász Kft. a nyereményjáték végét követően nyilvánosságra hozza. A nyertes egyes azonosító adatai a 2017. évi CL. törvényben, illetve az 1995. évi CXVII. törvényben meghatározott körben és esetekben a hatóság részére átadásra kerülhetnek.
Szervezési és biztonsági intézkedések az adatok védelmének érdekében
A Játékosok személyes adataihoz csak az adatkezelők (H&F Barkács Lapszabász Kft.) feladatkörrel rendelkező munkavállalói férhetnek hozzá. H&F Barkács Lapszabász Kft., mint adatkezelő a Játékosok személyes adatait titkosítással védett felületen kezeli, és ezeket a személyes adatokat más informatikai rendszerben nem teszi elérhetővé.
Az adatkezelés időtartama
H&F Barkács Lapszabász Kft., mint adatkezelők a Játékosok személyes adatait a nyertes kisorsolását követő harmadik nap végéig, Nyertes esetében a nyeremény átvételétől számított nyolcadik év végéig kezeli.
A személyes adatok törlése, helyesbítése
A Játékosok az adatok kezeléséhez adott hozzájárulásukat a sorsolásig bármikor visszavonhatják – ebben az esetben azonban a személyes adatok törlése mellett a H&F Barkács Lapszabász Kft. a Játékost a játékból is kizárja. Ha Játékos a sorsolást követően, de a nyeremény átvétele előtt kéri személyes adatainak törlését, úgy a H&F Barkács Lapszabász Kft. úgy tekinti, hogy Nyertes a nyereményéről is lemondott.
Abban az esetben, ha a H&F Barkács Lapszabász Kft. a Játékossal szemben jogi igényt érvényesít, úgy hozzájárulás visszavonása után is tovább kezeli Játékos adatait. Amennyiben erre az adatkezelésre sor kerül, úgy a H&F Barkács Lapszabász Kft. az érintettet értesíti. Érintett tiltakozhat az effajta adatkezelés ellen, ebben az esetben a H&F Barkács Lapszabász Kft.-nek kell bizonyítania, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, melyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben.
Téves adatrögzítés, illetve az adatokban történt változások esetén is módjában áll Játékosnak a kezelt adatok helyesbítésének kérését.
Tájékoztatás kérése
Játékos tájékoztatást kérhet a H&F Barkács Lapszabász Kft.-től arról, hogy mely személyes adatait milyen célból, illetve milyen módon kezelik. Ezekről az adatokról természetesen másolatot is kérhet. Ezeket a kéréseket pedig a H&F Barkács Lapszabász Kft. díjmentesen teljesíti.
Kérjük a Játékosokat, amennyiben rendelkezési és hozzáférési jogait érvényesíteni szeretnék, úgy azt az előzetesen megadott email címükről jelentsék.
Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy személyes adataik jogellenes kezelése, illetve az Információs önrendelkezési jogukhoz kapcsolódó jogaiknak sérelme miatt a lakóhelyük szerinti illetékes törvényszékhez keresetet nyújthat be. Valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.), https://naih.hu/ fordulhatnak.

Kelt: Budapest, 2022. november 7.
H&F Barkács Lapszabász Kft. –Adatkezelő